Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ančių krūtinėlė, filė, 250 gramų
  • NACHO kukurūzų traškučiai, 25 vienetai
  • Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Bazilikas, švieži, 5 mililitrai
  • Ožkos pieno sūris, trupintas, 60 gramų
  • SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai, malunėlyje
  • Vyšnios, be kauliukų, 100 gramų
Padažui:
  • Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai