Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ančių krūtinėlė, filė, 250 gramų
- NACHO kukurūzų traškučiai, 25 vienetai
- Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Bazilikas, švieži, 5 mililitrai
- Ožkos pieno sūris, trupintas, 60 gramų
- SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai, malunėlyje
- Vyšnios, be kauliukų, 100 gramų
- Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai