Antienos filė su vyšnių padažu

Antienos filė su vyšnių padažu
Antienos filė su vyšnių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, krūtinėlių filė (2 vnt.), 500 gramų
  • Pipirai, malti juodieji, 1 žiupsnelis
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Poras, 2 vienetai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vyšnios, šaldytos, 1 stiklinė
  • Vynas, raudonas, 100 mililitrų
  • Imbieras, milteliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Antienos filė įpjaukite keleta įpjovimų.
    Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
    Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
    Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
    Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.

  2. Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir apkepinkite smulkintą porą.
    Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
    Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.

  3. Mėsą supjaustykite griežinėliais, apliekite vyšnių padažu ir patiekite. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai