Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Antienos filė iešmeliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, filė, 500 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Rozmarinas, 1 žiupsnelis
- Apelsinai, 2 vienetai
- Aliejus, 20 lašų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
» Rašyti komentarą
» Komentarai