Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)

Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Antienos filė iešmeliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, filė, 500 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Rozmarinas, 1 žiupsnelis
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Aliejus, 20 lašų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
    Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.

  2. Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.

  3. Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.

  4. Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).

  5. Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.

  6. Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai