Anties šlaunelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Antis, šlaunelės, 3 vienetai
- Raudonas vynas
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome prieskonius (pipirai, karis – kas patinka ir kuo daugiau) su medumi. Tada pilam vyną – nelabai daug. Šlauneles gerai ištrinti ir palikti tame marinate kelioms valandoms arba geriau per naktį.
Maišą ištepti aliejumi, dėti šlauneles. Kartu dedam į maišą 2-3 česnako skilteles (nevalytos), rozmarino ir čiobrelio šakeles. Maišą užspausti ir pradurti, kad nesprogtų.
Kepti valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-16 14:25
aciu!Bandysiu!
2010-03-16 14:01
tiktu ir vistos Tik kepti reikes trumpiau. Maise labai patogu ir skanu
2010-03-16 13:53
gal tiktu vistos slauneles?labai apetitiskai atrodo...
2010-12-22 11:04