Antis, kepta aluje

Antis, kepta aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alus, 300 mililitrų
  • Antis, 1 vienetas
  • Česnakas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Antį supjaustau gabaliukais, įtrinu prieskoniais ir palaikau parą šaldytuve (visada išpjaunu uodegą ir aplink ją visus riebalus, nes ten jų labai daug. Čia, aišku, skonio reikalas).
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
robertas
2014-03-29 17:11
ar galima kepti anti kepsnini
sonata
2012-09-26 14:42
siandien bandysiu skaniai skamba
as
2012-03-27 19:27
TAIP GALIMA KEPTI IR VISTOS SLAUNYTES,BET REIKIA KEPTI KOKIAS 2 VALANDAS,IR ALAUS NENUPILTI,NES ALUS SUTIRSTEJA IR GAUNASI LABAI SKANUS PADAZAS
(anonimas)
2009-12-21 12:43
skanu, bet alaus dvokas namie kepimo metu buvo siaubingas gal padauginau jo 4VW
Dange
2009-12-18 17:20
liux, labai skanu!