Antis Velykų stalui

Antis Velykų stalui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antis, 1 vienetas
  • Majonezas, VILNIUS, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, paukštienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.

  2. Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Marytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai