Apelsinais kvepianti agrastų uogienė

Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agrastai, 7 kilogramai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai, dideli, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)

Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą