Apelsininė lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Rozmarinas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Bazilikas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Lašiša, 400 gramų
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Juodieji pipirai
- Sezamas, sėklos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Iš vieno apelsino išspausti sultis.
Sultis sumaišyti su garstyčiomis, rozmarinais, čiobreliais, baziliku, druska ir pipirais.
Kitą apelsiną supjaustyti griežinėliais.
Kepimo skardoje išdėlioti apelsino griežinėlius. Ant apelsino griežinėlių sudėti lašišos gabaliukus ir apipilti apelsininiu marinatu.
Laikyti 1-1,5 valandos.
Lašišą apibarstyti sezamo sėklomis ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai