Apelsininės sraigutes

Apelsininės sraigutes
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, 200 gramų
  • Apelsinai, nutarkuota žievelė, 1 vienetas
  • „Dansukker“ cukrus su cinamonu, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Atšildyti sluoksniuotą tešlą ir iškočioti stačiakampį , pabarstyti cukrumi su cinamonu ir tarkuota apelsinų žievelė . Susukti tešlą į ritinėlį ir supjaustyti griežinėliais, atepti vandeniu ir kepti orkaitėje, kol gražiai pagels.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Alina
2014-12-20 19:36
Reik isbandyti