„Apelsininiai“ saldainiai

„Apelsininiai“ saldainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 500 gramų
  • Cukrus, 500 gramų
  • Vanilinis cukrus
  • Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir pilti konjaką. Po to formuoti riešuto dydžio rutuliukus ir apvolioti cukruje.
Pastovėję šie saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni. Jie visai neturi morkų skonio!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saulė
2011-01-04 17:27
Na, labai sukietėti ir neturėjo.
Gunda
2011-01-04 15:22
skonis tikrai geras, tik ma nnesigavo vienas dalykas, kaitinau as tas morkas daugiau nei puse valandos ir vistiek tu sulciu liko, o saldainiai nesukietejo nesuprantu, patarkit kaip jas geriau virt
Saulė
2010-10-29 20:35
Teta Sauliau, morkos yra šių saldainių pagrindas, o apelsinų žievelės suteikia apelsinų skonį.
TETA Saulius
2010-10-29 17:27
kam tų morkų, juk čia rašot kad apelsininiai saldainiai, o ne morkiniai kažkokie? DA.
Natalija
2010-10-21 12:50
labai skaniai atrodo tikrai pasigamynsiu