„Apelsininiai“ saldainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 500 gramų
- Cukrus, 500 gramų
- Vanilinis cukrus
- Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir pilti konjaką. Po to formuoti riešuto dydžio rutuliukus ir apvolioti cukruje.
Pastovėję šie saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni. Jie visai neturi morkų skonio!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-04 15:22
skonis tikrai geras, tik ma nnesigavo vienas dalykas, kaitinau as tas morkas daugiau nei puse valandos ir vistiek tu sulciu liko, o saldainiai nesukietejo nesuprantu, patarkit kaip jas geriau virt
2010-10-29 20:35
Teta Sauliau, morkos yra šių saldainių pagrindas, o apelsinų žievelės suteikia apelsinų skonį.
2010-10-29 17:27
kam tų morkų, juk čia rašot kad apelsininiai saldainiai, o ne morkiniai kažkokie? DA.
2010-10-21 12:50
labai skaniai atrodo tikrai pasigamynsiu
2011-01-04 17:27