Apelsininis pyragas

Apelsininis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, papuošimui, 200 gramų
  • Apelsinai, papuošimui, 1 vienetas
  • Krakmolas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Sviestas, 250 gramų
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Apelsinai, papuošimui, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35%, papuošimui, 200 gramų
  • Cukrus, papuošimui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sukrėskite tešlą, išlyginkite jos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno. Kepkite 175°C temperatūros orkaitėje apie 1 val. Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite.
Puoškite plakta pasaldinta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lilė
2011-01-03 13:16
Tai kad dauguma vegetarų (na, bent jau tikri vegetarai) nevalgo kiaušiių ir sviesto.
setaga
2010-11-24 17:31
labai skanu!
Ineta
2010-10-11 19:55
o del ko jis jum neiskilo ?
Eglė
2010-09-22 11:44
Vegetarai valgo ir grietinę ir sviestą, nevalgo tik mėsos, o vat veganai nevalgo pieno produktų ir t.t., jei nori tapti veganu turi labiau pasidomėti kas tai per dalykas
O šį pyragą būtinai reikės išbandyti
Gražvydas
2010-02-20 15:33
Aš nesuprantu, kodėl šis patiekalas prie vegetariškų?
Nuo vakar sumaščiau pereiti prie vegetariško maisto. Atsiverčiau šį pirma receptą ir argi vegetarai vartoja sviesta, grietinę, kiaušinius?