Apelsinų likeris
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vynas, baltas, 250 mililitrų
- Vanduo, 250 mililitrų
- Cukrus, 450 gramų
- Apelsinai, 1 kilogramas
- Degtinė, 700 mililitrų
- Kalendra, malta, 1 žiupsnelis
- Mėta, šviežios
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-13 12:05