Apelsinų likeris

Apelsinų likeris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynas, baltas, 250 mililitrų
  • Vanduo, 250 mililitrų
  • Cukrus, 450 gramų
  • Apelsinai, 1 kilogramas
  • Degtinė, 700 mililitrų
  • Kalendra, malta, 1 žiupsnelis
  • Mėta, šviežios
Gaminimo instrukcija:

Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
pauliusnevykelis
2016-12-13 12:05
labai grazu