Apelsinų likeris

Apelsinų likeris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Degtinė, 500 mililitrų
  • Apelsinai, žievelės, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-03-15 13:20
oku2:
Auksiux
2009-09-22 12:20
isbandziau lb skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s....
2009-07-11 20:33
NA KA REIK ISBANDYTI
I'am the best
2009-06-16 14:18
oku2:
pasipisk i subine
2009-06-01 23:12
isbandysim D