Apelsinų likeris
![Apelsinų likeris Apelsinų likeris](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/1598.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Degtinė, 500 mililitrų
- Apelsinai, žievelės, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-22 12:20
isbandziau lb skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![](/app/assets/smileys/13.gif)
![](/app/assets/smileys/13.gif)
2009-07-11 20:33
NA KA REIK ISBANDYTI ![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
2009-06-16 14:18
![](/app/assets/smileys/40.gif)
![](/app/assets/smileys/13.gif)
2009-06-01 23:12
isbandysim
D
![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
2010-03-15 13:20