Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 750 mililitrų
- Plikyti migdolai, 250 gramų
- Cukrus, 250 gramų
- Apelsinų žievelė, 1 vienetas
- Cinamonas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
» Rašyti komentarą
» Komentarai