Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais

Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 750 mililitrų
  • Plikyti migdolai, 250 gramų
  • Cukrus, 250 gramų
Pagardui:
  • Apelsinų žievelė, 1 vienetas
  • Cinamonas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.

  2. Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.

  3. Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.

  4. Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai