Apelsinų sriuba

Apelsinų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, virti, 3 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai, ir žievelė, 1 vienetas
  • Vynas, saldus, baltas, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-08-24 19:01
aciu uz receptuka, labai skanu
Ursule
2010-02-27 14:11
Ar tikrai skanu? Man atrodo nemokėsiu pagaminti Skamba nesudėtingai... bet nežinau
labas as kebabas
2009-10-22 14:20
reik pabandyt
Rest
2009-02-07 22:10
Liuks, labai skani