Apelsinų sriuba

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ryžiai, virti, 3 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Apelsinai, ir žievelė, 1 vienetas
- Vynas, saldus, baltas, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-27 14:11
Ar tikrai skanu? Man atrodo nemokėsiu pagaminti
Skamba nesudėtingai... bet nežinau

2009-10-22 14:20
reik pabandyt 

2009-02-07 22:10
Liuks, labai skani 

2010-08-24 19:01