Apkepas

Apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 400 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Krapai, džiovinti arba švieži, 2 žiupsneliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Aptepkite aliejumi, sudėkite į kepimo indą, barstykite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir pašaukite į orkaitę 1 valandai. Keptuvėje apkepkite pjaustytus grybus su smulkintais svogūnais. Baigiant kepti bulvėms, grybus su svogūnais sudėkite ant bulvių ir pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai