Apkepas iš žuvies
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, filė, 150 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Bulvės, 2 vienetai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Prieskoniai, žuviai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-14 17:58
ar bulviu nereikia apvirti pries tai nes jei kepamas 25 min kazkaip atrodo keistai ,bet labaii gundo sis receptas nes esame zuvies megejai...
2011-03-14 17:56
Butu idomu suzinoti,kiek ml reikia pieno nes ingriendientuose nera parasyta,o piena minimas kaip plakinyje
2011-03-14 17:59