Apkepas su uogomis
Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 400 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 200 gramų
- Braškės, 200 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Aktinidijų uogos, 4 saujos
- Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kiaušinius išplaku su cukrumi iki purumo.
Varškę ištrinu su pienu ir manų kruopomis.
Abi mases sumaišau ir pridedu uogas.
Viską kepu sviestu pateptoje formoje apie 20 minučių, 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Skanauju su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai