Apkepėlės "Majukai"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Kiauliena, Panevėžio filė, 200 gramų
- Druska
- Bazilikas, maltas
- Mairūnas, maltas
- Kečupas, Heinz
- Batonas
Gaminimo instrukcija:
Tai puikus ir greitas užkandis, nelauktiems svečiams, išalkus.
Svogūną, filė, sūrį supjaustyti kubeliais. Viską pjaustyti ir dėti į dubenėlį. Užpilti gausiai kečupo, suberti prieskonius. Viską gerai sumaišyti. Dėti ant batono riekelių. Neplonu sluoksniu. Kišti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol išsilydis sūris.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-06 14:37
estetinis vaizdas visai nieko, bet pievagrybiai prie ko cia? jie manau nelabai dera, bet skonis manau turetu buti gana subtilus ismeginsiu si receptuka ir as
2011-06-02 21:24
Atsiprasau, pamirsau pamineti pievagrybius, juos taip pat smulkiai pjaustau ir metu i visa mase bendra.
Ten ir neturi iskepti file, juk jau ne zalia mes abuna. Temperatura ir kepimo laikas reikalingas tik tam, kad apskrustu batonas ir issilyditu suris.
Ten ir neturi iskepti file, juk jau ne zalia mes abuna. Temperatura ir kepimo laikas reikalingas tik tam, kad apskrustu batonas ir issilyditu suris.
2010-10-24 12:10
o kokia orkaites temperatura?
2010-10-18 12:35
Kas čia po galais sakė pievagrybių file?
2011-09-06 17:44