Apkepėlės "Majukai"

Apkepėlės "Majukai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Kiauliena, Panevėžio filė, 200 gramų
  • Druska
  • Bazilikas, maltas
  • Mairūnas, maltas
  • Kečupas, Heinz
  • Batonas
Gaminimo instrukcija:

Tai puikus ir greitas užkandis, nelauktiems svečiams, išalkus.

Svogūną, filė, sūrį supjaustyti kubeliais. Viską pjaustyti ir dėti į dubenėlį. Užpilti gausiai kečupo, suberti prieskonius. Viską gerai sumaišyti. Dėti ant batono riekelių. Neplonu sluoksniu. Kišti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol išsilydis sūris.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurga
2011-09-06 17:44
Labai jau daug kečiupo pridėta, aš kai dariau tiek nedėjau bet šiaip tikrai skanu. aj dar galima majonezo truputi įmaišyti
deima
2011-06-06 14:37
estetinis vaizdas visai nieko, bet pievagrybiai prie ko cia? jie manau nelabai dera, bet skonis manau turetu buti gana subtilus ismeginsiu si receptuka ir as
Autore
2011-06-02 21:24
Atsiprasau, pamirsau pamineti pievagrybius, juos taip pat smulkiai pjaustau ir metu i visa mase bendra.
Ten ir neturi iskepti file, juk jau ne zalia mes abuna. Temperatura ir kepimo laikas reikalingas tik tam, kad apskrustu batonas ir issilyditu suris.
Andrius
2010-10-24 12:10
o kokia orkaites temperatura?
rimasxx
2010-10-18 12:35
Kas čia po galais sakė pievagrybių file?