Apkepinti Šitake grybai su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Brokoliai, žiedynai, 1 stiklinė
- Grybai, džiovinti šitake, arba kitokie, 20 gramų
- Bambukų ūgliai, smulkinti, 1/4
- Morkos, nedidelė, smulkinta griežinėliais, 1 vienetas
- Paprika, nedidelė, žalioji, smulkinta šiaudeliais, 1 vienetas
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Žirniai, cukriniai, ankštys, 10 vienetų
- Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
- Sultinys, 3/4
- Krakmolas, arba miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Pamirkyti šitake grybus 20-30 minučių kol suminkštės. Išgriebti ir nuspausti vandens perteklių. Supjaustyti šiaudeliais.
Paruošti visas daržoves.
Įkaitinti keptuvėje (wok keptuvėje) 2 šaukštus aliejaus ir sudėti grybus su daržovėmis. Gerai maišyti.
Įdėti druskos ir/ar sojos padažo ir gerai išmaišyti.
Sultinyje gerai išmaišyti miltus (ar ištirpinti krakmolą). Supilti ant daržovių ir gerai maišayti iki virimo. Virti 1 minutę.
Nukelti nuo ugnies ir patiekti karštą su pailgais garintais ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-31 08:28
Esu labai dekinga visiems uz informacija. Sekmes ir lauksiu nauju naujienu sia tema.
2011-01-29 19:59
Siu dzivintu grybu, taip pat ir baltuju kinietisku grybu yra "risma" parduotuveje. Bent jau Kaune, tai tikrai yra
2010-12-08 07:10
ir dar JŪRATEI
parašyk man emailą į cacadu69.eta.gmail.com
duosiu nuorodas, kur jų turėtų būti Lietuvoj.
parašyk man emailą į cacadu69.eta.gmail.com
duosiu nuorodas, kur jų turėtų būti Lietuvoj.
2010-12-08 06:53
Aš gyvenu užpelkiuose (JAV). Čia, kai kuriuose maistprekiuose ir rytiečių kromeliuose jų būna pastoviai. Manau, Europoj jų irgi turi būti.
2012-10-01 03:11