Apkepta virta karka

Apkepta virta karka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos karka, 1 vienetas
  • Lauro lapai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, 3 žiupsneliai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 1 vienetas
  • Rozmarinas, 2 žiupsneliai
  • Majonezas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai