Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Druska
- Sviestas
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Sūris, Žementalio, 200 gramų
- Žiediniai kopūstai, 800 gramų
- Muskatas, žiedai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Žiedinį kopūstą dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 minučių virti ant silpnos ugnies. Nupilti vandenį, žiedinį kopūstą nuvarvinti.
1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į dubenį.
Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais.
Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepti, kol žiedinis kopūstas gražiai pagels (apie 20 minučių).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-16 18:07
Receptas netikslus. Miltu nutodyta per didelis kiekis!
2014-10-22 21:41
neskanu
2017-02-13 22:27