"Apsnigtos avietės"

"Apsnigtos avietės"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Avietės, 500 gramų
  • Krakmolas, 30 gramų
  • Kiaušinių baltymai, 5 vienetai
  • Cukrus, 80 gramų
Tešlai:
  • Kiaušinių tryniai, 4 vienetai
  • Spelta šviesūs miltai , 300 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 80 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išminkyti tešlą ir iškloti kepimo formą.
    Kepti 180 laipsnių temperatūroj 30 minučių, kol pagrindas švelniai paruduos.

  2. Į avietes suberti krakmolą ir gerai išmaišyti.
    Ant iškepusios tešlos tolygiai paskirstyti avietes ir pakepti 10 minučių.
    Gerai išplakti baltymus su cukrumi.
    Ant aviečių paskirstyti baltymus ir pakepti 8 minutes.
    Leisti atvėsti.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą
» Komentarai