Apverstinis ananasų ir vyšnių pyragas

Apverstinis ananasų ir vyšnių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, 150 gramų
  • Cukrus, rudasis, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Sviestas, įdarui, 50 gramų
  • Cukrus, rudasis, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
  • Ananasai, įdarui, 300 gramų
  • Vyšnios, įdarui, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui nukoškite vaisius. Ištirpinkite sviestą su ruduoju cukrumi ir supilkite į glotnaus dugno 24 cm skersmens pyrago formą. Sudėliokite ananasų žiedus ir vyšnias. Išsukite margariną su cukrumi, įmuškite kiaušinius. Suberkite iš anksto sumaišytus miltus, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų, gerai išmaišykite ir supilkite tešlą į formą. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Šiltą pyragą apverskite ant lėkštės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saulė
2011-01-30 13:39
Tas, kuris pirmoje nuotraukoje, keptas senoje metalinėje formoje, o ketvirtoje - stiklinėje. Abu kartus viskas buvo gerai.
Neringa
2011-01-29 15:26
Manau reiketu siame recepte pamineti, kad pirmiausia reikia tureti silikonine forma, nes be jos nieko neiseis
busima mama:)
2011-01-29 13:47
atrodo skanus bandysiu pagaminti
Saulė
2010-08-29 21:46
Malonu, kad patiko! Gera idėja dėl persikų.
O aš pernai rudenį kepiau su avietėmis vietoj vyšnių - puikiai tiko
(anonimas)
2010-08-28 18:20
tikrai puikus pyragas. vietoj ananasų, manau, konservuoti persikai labai tiktų.