Arbūzų ir braškių uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- „Dansukker“ cukrus uogienėms, 300 gramų
- Arbūzai, 250 gramų
- Braškės, 250 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai