Arbūzų ir braškių uogienė

Arbūzų ir braškių uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • „Dansukker“ cukrus uogienėms, 300 gramų
  • Arbūzai, 250 gramų
  • Braškės, 250 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.

  2. Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.

  3. Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.

  4. Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).

  5. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.

  6. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą