Arbūzų šerbetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 300 mililitrų
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vaisiai
- Arbūzai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Cukrų užpilkite vandeniu ir virkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 15 min., kol ištirps.
Išskobkite arbūzo minkštimą, išrinkite sėklas, sugrūskite jį, kad neliktų didelių gabaliukų, sumaišykite su sirupu (vandenyje ištirpintas cukrus) ir citrinų sultimis. Palikite šaldytuve 4 valandoms.
Po to viską vėl sumaišykite, pagrūskite ir įdėkite į šaldytuvą dar 4 valandoms. Taip reiktų kartoti keletą kartų, tam, kad neliktų didelių ledo gabalų.
Baigus serviruokite su vaisiais ar bazilikų lapeliais :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-25 17:25
Geras litras ledų gaunas, tai čia jau pagal jus tos porcijos
2012-07-28 19:17
kiek porciju gausis? arselis:
2011-11-20 15:40
Ne, šis šerbetas serviruojamas baziliku, mėta čia būtų visai ne prie ko
2011-11-20 15:30
Serviruoti su baziliku lapeliais??? gal norejote pasakyti su metu lapeliais?
2024-04-22 20:55