Arbūzų sriuba

Arbūzų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Arbūzai, kubeliais pjaustytas, 1 litras
  • Grietinė, 500 mililitrų
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
...
2010-08-24 19:02