Arbūzų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Arbūzai, kubeliais pjaustytas, 1 litras
- Grietinė, 500 mililitrų
- Vanduo, 1.5 litro
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Bulvės, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-24 19:02