Armėniškai keptas upėtakis

Armėniškai keptas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Upėtakis, 600 gramų
  • Sviestas, 60 gramų
  • Kiaušiniai, keptas, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, keptas, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Pelerūnas (kietis), smulkintas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vilma
2010-03-25 20:00
nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??