Armėniški arba mini mantai

Armėniški arba mini mantai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, 600 mililitrų
Įdarui:
  • Jautienos faršas, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Krapai, 1 pundelis
  • Kalendra, 1 pundelis
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Vanduo, šalto, 200 mililitrų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš 300 gramų miltų, druskos, aliejaus ir vandens užmaišyti tešlą. Ji gali būti šiek tiek lipnoka. Suformuoti kamuoliuką ir palikti valandai.

  2. Svogūną smulkiai supjaustyti, pakepinti ir sumaišyti su faršu. Sudėti prieskonius, druską, smulkintus žalumynus.

  3. Ant miltais pabarstyto stalo gerai išminkyti tešlą, kol nebelips prie rankų. Iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio dėti po nedidelį rutuliuką mėsos ir formuoti mantus.

  4. Kepimo formą patepti aliejumi, sudeti mini mantus ir kepti orakaitėje 180 °C, kol šiek tiek apskrus. Tada supilti sultinį ir kepti dar 10-15 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Onė
» Rašyti komentarą
» Komentarai