Aromatinė silkė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, sūdytos, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvapieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kadagio uogos, maltos, 1 arbatinis šaukštelis
- Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
- Muskatas, trintas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Lauro lapai, smulkintas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Citrinų sultys, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Iš sutrinto česnako, aliejaus, citrinos sulčių paruošti padažą.
Išmirkytą silkę nulupti, išimti kaulus.
Svogūną supjaustyti žiedeliais, nuplikyti verdančiu vandeniu.
Dėti sluoksniais silkę ir svogūnus, pabarstant prieskoniais.
Užpilti padažu, uždengti ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Patiekiant sudėti į lėkštę, puošti smulkintais svogūnų laiškais, petražolėmis, pjaustyta paprika.
» Rašyti komentarą
» Komentarai