Artišokai, įdaryti pievagrybiais

Artišokai, įdaryti pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Artišokai, 4 vienetai
  • Pievagrybiai, 50 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Nupjauti viršutinius smailus žvynų galus ir stiebą su artišoko dugnelio dalimi, pjūvio vietą suvilgyti citrinos rūgštimi. Iš šerdies išimti skaidulas. Žiedynus nuplauti ir surišti siūlu. Artišoką įdėti į citrinos rūgštimi parūgštintą ir pasūdytą vandenį ir virti tol, kol dugnelis pasidarys minkštas.
Atrišti siūlus ir artišoką prikimšti virtų ir svieste su svogūnais apkeptų pievagrybių.
Paduodant, užpilti grietinės padažu arba majonezu, apibarstyti žaliais krapais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai