Arvydo ananasų desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Romas, juodas, 60 mililitrų
- Medus, 5 valgomieji šaukštai
- Ananasai, 1 vienetas
- Mascarpone sūris, 225 gramai
- Žalioji citrina, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-03 13:48