Arvydo ananasų desertas

Arvydo ananasų desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Romas, juodas, 60 mililitrų
  • Medus, 5 valgomieji šaukštai
  • Ananasai, 1 vienetas
  • Mascarpone sūris, 225 gramai
  • Žalioji citrina, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti