Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Raudonas vynas, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, sulkiai supjaustytas, 1 skiltelė
- Arbūzai, besėkliai, kubeliais, 400 gramų
- Pomidorai, 400 gramų
- Sūris, smulkiai trupintas, fetos, 100 gramų
- Jalapenai, be sėklų, plonais grežinėliais, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!
» Rašyti komentarą
» Komentarai