Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Paprika, raudona, 1 vienetas
- Majonezas
- Grietinė
- Poras, 1 vienetas
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Krienai, balti, padažas
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Druska
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Susmilkinamas kalafijoro žiedynas, supjaustomi spalvotos paprikos ir poras. (Šį mišinį galima laikyti šaldytuve gana ilgai). Grietinė, majonezas ir krienai sumaišomi lygiom dalim (krienų pagal skoni, gali būti mažiau, ypač jei jie stiprūs). Ant daržovių užmalama pipirų, užberiama druskos, supilamas padažas. Viską išmaišome. Galima valgyti iš karto, bet geriau leisti pasifermentuoti 20-30 min. Jei fermentuojama šaldytuve ~1val, tai nepakeičiamas gaivus energetinis maistas karštą vasaros dieną.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-09-18 14:11
Labas as gaminau sia misraine man tai asmeniskai skanu vaikui 2 metu net patyko idek nauju misrainiu skanu net liezuvi ar butinai reikia poro?  Man poro nepatinka aciu arvydai
                    2015-03-05 13:43
raudonos paprikos nuotraukoje nematau
                    2013-12-30 15:01
Nesuprantu: tai kiek ten tu papriku raudonuju?
                    2011-07-14 17:37
Seniau pirkadau tokias salotas IKI parduotuvej, kai buvau studente. ten dar budavo i deta kumpio, skanumelis. nuo siol gaminu namie jas 
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2017-12-10 15:29