Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)

Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, susmulkintas, 1 skiltelė
  • Svogūnai, nedidelis, 0.5 vieneto
  • Čiobreliai, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Jautiena, jauna, 1 kilogramas
  • Pipirai, čili (milteliai), 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, rudas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, juodi
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. "London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
    Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.

  2. Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).

  3. Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.

    SKANAUS.

» Rašyti komentarą
» Komentarai