Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"

Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miežinės kruopos, 1 dalis
  • Razinos, geltonos, 2 dalys
  • Druska, jūros, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, rudas, 1 kaupinas šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį vandenį sudedamos kruopos, razinos, cukrus. Verdama retsykiais pamaišant ~20 min. Įdedamas sviestas, druska. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama šiltai (orkaitėje arba tarp 2-jų pūkinių pagalvių) dar 30 min arba ant labai mažos ugnies 10 min. SKANAUS.

Paserviravus lėkštėse atrodo kaip gintarai pajūrio smėlyje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-10-12 19:14
labai skanu
Arvydas Z
2009-09-18 02:09
miezinem ir perlinem kruopom santykis su vandeniu yra nuo 1:2,5 iki 1:4. Priklausomai kokio skystumo kose reikalinga. Siuo atveju as pilu 1:3.
KKK
2009-09-17 19:25
gerai butu zinoti koki kieki vandens naudoti. skirtingos kruopos skirtingai vandens sugeria