Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miežinės kruopos, 1 dalis
- Razinos, geltonos, 2 dalys
- Druska, jūros, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, rudas, 1 kaupinas šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Į verdantį vandenį sudedamos kruopos, razinos, cukrus. Verdama retsykiais pamaišant ~20 min. Įdedamas sviestas, druska. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama šiltai (orkaitėje arba tarp 2-jų pūkinių pagalvių) dar 30 min arba ant labai mažos ugnies 10 min. SKANAUS.
Paserviravus lėkštėse atrodo kaip gintarai pajūrio smėlyje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-18 02:09
miezinem ir perlinem kruopom santykis su vandeniu yra nuo 1:2,5 iki 1:4. Priklausomai kokio skystumo kose reikalinga. Siuo atveju as pilu 1:3.
2009-09-17 19:25
gerai butu zinoti koki kieki vandens naudoti. skirtingos kruopos skirtingai vandens sugeria
2011-10-12 19:14