Arvydo salierų šaknų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 50 mililitrų
- Garstyčios, Dijon (dižon), 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, šviežios, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
- Salierai, šaknų, 0.5 kilogramo
- Obuoliai, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-14 20:04
Iskojau butent salotu is salieru, sitas jau dariau ir tikrai patiko.Gal yra ko naujesnio ir skanesnio?
2010-10-09 21:01
Labai, labai skanios salotos!
2010-05-28 22:00
Salierai tinka ir nesciosioms
2010-05-28 02:22
Salierų žalios šaknys labai naudingos turintiems sanarių problemų
2011-03-14 20:07