Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra

Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
  • Kopūstai, gūžinis, 1 vienetas
  • Dešra, karštai parūkyta, 1.5 kilogramo
  • Sultinys, 400 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.

  2. Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
    Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
    Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.

Porcijų skaičius: 8
» Rašyti komentarą
» Komentarai
taka
2010-11-18 10:52
PYYYYYRST....
Reda
2010-11-01 20:34
Laaabai skanu