Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
- Kopūstai, gūžinis, 1 vienetas
- Dešra, karštai parūkyta, 1.5 kilogramo
- Sultinys, 400 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-01 20:34
Laaabai skanu
2010-11-18 10:52