Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 45 mililitrai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorų sultys, tirščios, 500 gramų
  • Aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sultinys, 500 mililitrų
  • Petražolės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.

Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.

Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
A
2011-10-17 17:48
Kokias pupeles naudojate? Džiovintas ar konservuotas?
Lola
2011-09-26 19:11
Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti...