Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pupelės, 500 gramų
- Druska
- Aliejus, 45 mililitrai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų sultys, tirščios, 500 gramų
- Aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sultinys, 500 mililitrų
- Petražolės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-26 19:11
Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti...
2011-10-17 17:48