Aštri troškinta aviena

Aštri troškinta aviena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, 500 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Druska
  • Aitrioji paprika, malta
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Vanduo, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu.
Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.
Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Algis
2016-11-03 19:40
Nuotraukoje morkas matau, o recepte nėra
laura
2013-02-03 17:54
tai jai tokia protinga tai resk savo sugebejimus kur ja troskinti kaip speju tu cia protingiause ,tu mane erzini gal tu blonde
Andriaus mama
2011-06-17 12:08
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nezinot kaip si mesa ruosiama, bent jau negadinkit mesos ir neverskit to daryti nekaltu zmoniu, dar turint mintyje, kokia avienos kaina
Gabija
2011-02-28 20:27
niam niam skanu k: