Aštri troškinta aviena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 500 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, lapai, 1 vienetas
- Gvazdikėliai, 2 vienetai
- Druska
- Aitrioji paprika, malta
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Vanduo, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu.
Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.
Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-03 17:54
tai jai tokia protinga tai resk savo sugebejimus kur ja troskinti kaip speju tu cia protingiause ,tu mane erzini gal tu blonde
2011-06-17 12:08
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nezinot kaip si mesa ruosiama, bent jau negadinkit mesos ir neverskit to daryti nekaltu zmoniu, dar turint mintyje, kokia avienos kaina
2011-02-28 20:27
niam niam skanu k:
2016-11-03 19:40