Aštri vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų šlaunelės, be kaulų ir odos, 12 vienetų
- Bulvės, 5 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Itališkas žolelių mišinys, 1 žiupsnelis
- Prieskonių mišinys, 1 žiupsnelis
- Gyros prieskonių mišinys, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai