Aštri vištiena

Aštri vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų šlaunelės, be kaulų ir odos, 12 vienetų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Itališkas žolelių mišinys, 1 žiupsnelis
  • Prieskonių mišinys, 1 žiupsnelis
  • Gyros prieskonių mišinys, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.

  2. Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.

  3. Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  4. Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai