Aštriai saldi salsa

Aštriai saldi salsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Persikai, geltoni, nepernokę, 2 vienetai
  • Pomidorai, slyviniai, Romano, 2/3 pipirų tūrio
  • Žalioji citrina, 1 vienetas
  • Druska
  • Sojos padažas, Teriyaki su imbieru, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Papildomai reikės po 2 vnt pipirų ankščių (Anaheim - lengvai aštrūs, tamsiai raudoni; Pepperoncini - švelnūs, gelsvi; Poblano - nedaug aštrūs, tamsiai žali, Itališkų saldžiųjų - skaisčiai raudoni; Jalapeno - vidutinio aštrumo tamsiai žali arba Serano - aštrūs tamsiai žali; Vengriski vaškiniai - gelsvi, vidutinio aštrumo);

Visi pipirai smulkiai supjaustomi (kuo aštresni - tuo smulkiau), supjaustomi pomidorai 1cm3 kubeliais, įdedama druskos, laimo sulčių, trinti persikų mikštimai, užpilamas padažas ir viskas gerai išmaišoma. Palaikoma ~1 val šaldytuve.

Patiekiama prie šašlykų ar kt. keptų mėsų.

Mėgėjai gali įsidėti Rocoto - labai aštrių arba Habanero - labai labai (!!!) aštrių pipirų.

Skanaus!

DĖMESIO! Jei netyčiom aštrumu persistengėte, valgydami turėkite šviežių mėtos lapelių - išsigelbėjimas nuo gleivinės išdeginimo.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2010-10-20 19:21
Skanus patiekalas
Arvydas Z
2009-08-17 19:16
anonimui

o as ir nesakiau, kad jie patys astriausi pasauly.
(anonimas)
2009-08-17 15:09
O Habanero nėra patys aštriausi pipirai pasaulyje