Aštrios naminės dešrelės ant laužo

Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pusriebė kiauliena , malta, 1 kilogramas
  • Kiaulių žarnos, 1 pakelis
  • Česnakas, smulkintas, 4 skiltelės
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Aitriosios paprikos milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Malti lauro lapai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.

  2. Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.

  3. Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.

  4. Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audrius
» Rašyti komentarą
» Komentarai