Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pusriebė kiauliena , malta, 1 kilogramas
- Kiaulių žarnos, 1 pakelis
- Česnakas, smulkintas, 4 skiltelės
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Aitriosios paprikos milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Malti lauro lapai, 1 arbatinis šaukštelis
- Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai