Aštrios vištų kepenėlės

Aštrios vištų kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 70 mililitrų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų
  • Vištų kepenėlės, 400 gramų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Aitrioji paprika, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, maltas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.

Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.

Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Arma
2015-07-26 15:33
Šitas komentaras skirtas Agnei apie toki jos isireiškima apie maista!
Arma
2015-07-26 15:30
Ėsk šūdus stirna
Agnė
2013-12-30 13:40
Atrodo tai kaip triedalas ,bet gal ten ir skanu. Ten šalia to šviesiai rudo triedalo tie rudi ir juodi atrodi kaip stirnos kakučiai.
Milda
2011-07-12 15:27
tikrai labai geras receptas
Gaminau
2010-08-17 13:21
sita patiekala. Labai skanu. Antra karta dariau naudodama vistienos krutinele vietoj kepeneliu