Aštrios vištų kepenėlės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 70 mililitrų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų
- Vištų kepenėlės, 400 gramų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, maltas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-26 15:30
Ėsk šūdus stirna
2013-12-30 13:40
Atrodo tai kaip triedalas ,bet gal ten ir skanu. Ten šalia to šviesiai rudo triedalo tie rudi ir juodi atrodi kaip stirnos kakučiai.
2011-07-12 15:27
tikrai labai geras receptas
2010-08-17 13:21
sita patiekala. Labai skanu. Antra karta dariau naudodama vistienos krutinele vietoj kepeneliu
2015-07-26 15:33