Aštroki šašlykai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aitrioji paprika, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Alus, tamsus, 0.5 litro
- Kiauliena, 1
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti gabalėliais, supilti druską ir pipirus. Kokį pusvalandį palaikyti, kad įsigertų.
Svogūnus sumalti per mėsmalę arba sutarkuoti burokine tarka, šią masę supilti į mėsą ir vėl palaikyti 30 min.
Pilam acto, alaus, įdedam majonezo ir viską gerai išmaišom. Jau po kokių 4 val galima kepti. Kam patinka aštriai, tam tiks. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-20 20:03
parasyk kiek ko dedam
2011-04-12 19:29
kaip skanu .mes visa vasara valgem.
2011-04-03 17:45
tikrai skanu,bet vietoj majonezo ir alaus pabandyk idet suaksta adzikos,stipriai ismaigyt mesa,uzpilti aliejumi,vel gerai ismaigyti ir juos gali kepti po pusvalandzio.astrus,minksti ir sultingi.
2011-04-03 12:03
m... kaip skanu
2017-06-30 11:54