Aštroki šašlykai

Aštroki šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aitrioji paprika, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Alus, tamsus, 0.5 litro
  • Kiauliena, 1
  • Svogūnai, dideli, 2 vienetai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabalėliais, supilti druską ir pipirus. Kokį pusvalandį palaikyti, kad įsigertų.
Svogūnus sumalti per mėsmalę arba sutarkuoti burokine tarka, šią masę supilti į mėsą ir vėl palaikyti 30 min.
Pilam acto, alaus, įdedam majonezo ir viską gerai išmaišom. Jau po kokių 4 val galima kepti. Kam patinka aštriai, tam tiks. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Li
2017-06-30 11:54
Druska dedama pries pat kepant, tada mesa sultingesne. Garantuotai nes isbandyta daug kartu.
denisas
2011-04-20 20:03
parasyk kiek ko dedam
xxxxxxxxxxxx
2011-04-12 19:29
kaip skanu .mes visa vasara valgem.
Arturas
2011-04-03 17:45
tikrai skanu,bet vietoj majonezo ir alaus pabandyk idet suaksta adzikos,stipriai ismaigyt mesa,uzpilti aliejumi,vel gerai ismaigyti ir juos gali kepti po pusvalandzio.astrus,minksti ir sultingi.
laura
2011-04-03 12:03
m... kaip skanu