Aštrūs antienos kukuliukai
Aštrūs antienos kukuliukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, ančiukų kulšelių mėsos troškinti, kepti, 340 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Paprika, raudonos (saldžiosios), 1 vienetas
- Pipirai, žaliasis aitrusis, 1 vienetas
- Prieskoniai, aštrūs mėsos, 1 žiupsnelis
- Padažas, Tabasko, 3 lašai
- Sultys, citrinos, 3 lašai
- Aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sumalti ančiukų kulšelių mėsą.
Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.Iš paruoštos mėsos suformuoti mažus kukuliukus.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.Patiekti tiek karštus, tiek šaltus su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai