Aštrus guliašas

Aštrus guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, išpjova, 500 gramų
  • Poras, 1 vienetas
  • Pipirai, aštrūs, 2 vienetai
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.

  2. Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vitalis
2016-01-14 08:30
Labai jau paprasta det nieko!!!