Aštrūs kepti vėžiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vėžiai, 30 vienetų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai