Aštrūs marinuoti moliūgai

Aštrūs marinuoti moliūgai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 3 kilogramai
  • Paprika, aitrioji, 6 vienetai
  • Cukrus, 250 gramų
  • Druska, 40 gramų
  • Česnakas, 75 gramai
  • Aliejus, 80 mililitrų
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Actas, 9 %, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.

  2. Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Oksana
» Rašyti komentarą
» Komentarai