Aštrūs marinuoti moliūgai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, 3 kilogramai
- Paprika, aitrioji, 6 vienetai
- Cukrus, 250 gramų
- Druska, 40 gramų
- Česnakas, 75 gramai
- Aliejus, 80 mililitrų
- Vanduo, 200 mililitrų
- Actas, 9 %, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.
Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai