Aštrus moliūgų troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, 500 gramų
- Kiauliena, 500 gramų
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Aitrioji paprika, 2 vienetai
- Džiovintas raudonėlis, švieži
- Sultinys, 1 litras
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
» Rašyti komentarą