Aštrus moliūgų troškinys

Aštrus moliūgų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Aitrioji paprika, 2 vienetai
  • Džiovintas raudonėlis, švieži
  • Sultinys, 1 litras
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.

  2. Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą